(Mijn)-Woman, hier ben ik dan …

Daar ik heb het gezegd. Ik ben 40 jarige puber/swinger/vrouw vriendelijke babbelaar …

Proficiat (Mijn)-Woman! Je hebt mijn blogje gevonden… Een speurneus ben je zeker geworden sinds je laatste “ervaring”! Daarom laat ik ook dit kruimelspoor achter voor jou. Heimelijk hoop ik dat jij me hier terugvindt.

Tja, beste lezer. Wie is Mijn-Woman? Waar begin ik?

Er was eens ik … en die “ik” wist niet hoe meisjes te benaderen. Ik ben dan ook getrouwd geweest met één van de eerste meisjes als maagdje. Vandaag heb ik de ongelofelijke Mijn-Woman gevonden (de absolute digital native – lees blogster – begrijp je mijn motivatie?).

Mag ik nog heel even je aandacht? Beloofd, ik ga je niet teleurstellen. Hier wordt het interessant!

Zie je, het pad van een 44-jarige puber is misschien minder interessant MAAR dat pad heeft mij vervoerd/ontroerd langs beurzen & congressen met nachtelijke uitstapjes naar beursdames, privé seksfeestjes, parenclubs, mislukte liaisons tot en met een open swingende relatie met haar… – en ik heb het niet over dansen hoor 🙂

Daar ik heb het gezegd. Ik ben een swinger

En op dat pad waar 2% van de Vlamingen mee bezig zijn vindt je bijna niets terug in de literatuur. Zoveel van de dames waar ik ben mee geweest, die nu nog dikke vriendinnen zijn, blijven met mij discussiëren over relaties, de leukste & heetste ideeën, hoe moeilijk swingen kan zijn, de extase maar ook de absolute teleurstelling …

Dat verdient volgens mij een klein forum….

Voila, maar ’t zal niet altijd niet zo zware kost zijn. Ik wil er ook luchtig over het leven & avonturen kunnen babbelen.

Wat zijn jullie ervaringen? Zien jullie dat ook zo lieve bloggers/blogsters/volgers? (ja ik mik zeer zeker op de vrijgevochten vrouwen – verguisd vaak tot “slet” –  maar levensgenieters puur sang!

So-What I’m a man!

Xxx from A-Man So What

 

Auteur: A-Man-So-What

Dus, ik ben een 40-jarige hetero man, leuke job, 100-tal collega’s en volle evolutie van een brave huisman sinds 20 jaar naar ervaren swinger in een open relatie. Maar alles is niet altijd rozegeur en manneschijn. Het is de spannendste periode van mijn leven. Ik heb het gevoel dat ik volop leef. Nooit zulke fantastische ervaringen en intensiteit beleefd. Maar met hoogtes komen ook laagtes. Je partner zo hard lief hebben dat je haar de plaats laat om haar eigen erotiek te beleven. Maar dan ook moeten omgaan met de uitdagingen daarvan. M.a.w. leidt je een spannend leven of kies je voor een stabiel leven. Maar soms heb ik ook gewoon zin om iets “gewoons” te vertellen. We zullen wel zien.

Eén gedachte over “(Mijn)-Woman, hier ben ik dan …”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s