8 Tips voor sexyness mannen …

Vrijgevochten dames der lage landen, vandaag wil ik een lans breken voor jullie! Wat een onrecht wordt jullie aangedaan! A-Man is gefrustreerd dames, gefrustreerd en dus laat ik voor één keer het So-What (mijn levensfilosofie is leven en laten leven) deel van mijn pseudo vallen …

Zie je, (Mijn)-Woman en ik komen als beginnende swingend koppel wel eens op het ene of het andere seksfeestje. Onze (beperkte) ervaringen gaan van een privé feestje van een 15-tal tot een 70-tal swinger koppels. En ik moet het toegeven, tussen al dat moois ben ik een snoeper. Je mag dat figuurlijk en op regelmatige tijdstippen ook wel letterlijk nemen hihi. De occasionele borst, tepel of venusheuveltje krijgt al eens een zoen of likje van mij. A-Man verdorie man, laat je niet meeslepen in ander onderwerp, … concentratie!

Dus terug naar onze stijlvolle vrouwen. Stuk voor stuk verleidsters die door middel van sexy kleding hun karakter & levensfilosofie meer pit geven. Een feest voor oog en menig ander zintuig. Prachtige welvende boezems van cupje A borstjes tot dubbel D cup heuvels, veelal perfect afgeboord met stukjes kant. Doorkijk bloesjes doen het dan weer beter bij andere dames. Leren bodies & corsetten met kettingen voor de groep van Dominanten of subjes. De BH’tjes gaan vervolgens weergaloos over in bijpassende kanten, leren of doorkijkslipjes. Haren zijn opgestoken, geknipt, geföhnd en vastgepind. Poesjes zijn getrimt, bijgeknipt, geschoren, gepierced, met glinstertjes afgezet… En als mijn oog blijft verder afdalen langs de obligate stay-ups of jaretellen, langs die ellenlange benen, de schoenen. Prachtige schoenen waarvan de gemiddelde schoenen fetisjist zijn lippen van aflikt. You get the picture, don’t you!

Samengevat, niet één vrouw op zo’n avond die niet heel zorgvuldig heeft nagedacht over haar combinatie: Haar, BH’je, slipje, accessoire, make-up. Geschenkjes die wachten om uitgepakt te worden. Ik houd van die vrouwen.

En dan sta ik daar als man na de “uitkleed”-ronde geïnitieerd door de dames. Zij aan zij met (Mijn)-Woman hebben wij ons best gedaan om er zo aantrekkelijk als mogelijk uit te zien voor anderen. Ik wil een lust zijn voor haar en de overige dames. En dan bekijk ik mijn “competitie”. Zijn we immers niet allemaal “alpha mannetjes” als je naar zo’n gaat (niet helemaal waar trouwens  – ik kom regelmatig onderdanige mannen tegen die hun Dominante vergezellen maar bon – voor de discussie hé). Wel ik vind, en hoor ook van de ondeugende vriendinnen, dat de mannen wel eens durven tegenvallen in vergelijking met hun betere helften 😉 …

Ik zie een reeks mannen staan, met het occasioneel minder fris gewassen exemplaar ertussen, in slip of wat vaker een boxer short. Blijkbaar is er ook de obligate enkeling die alvast in zijn blote piemel rondloopt in de hoop van onmiddellijk succes. Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat hij ongetwijfeld het equivalent is van de ongesolliciteerde piemelfoto die op sociale media wordt gedeeld met de hoop dat een dame mailt met de vraag: “wanneer neem jij mij en waar dien ik mij aan te bieden?”, hihi! Het ganse gebeuren bij sommiges laat mij dan onvermijdelijk denken aan vakantie. Ja inderdaad, je weet wat ik bedoel, de man in de C&A short met de zwarte sandalen en kousen. Wij zijn toch beter dan dat heren?

Is dit het dan waar de dames het mee moeten doen?

Zie je A-Man-So-What filosofie, gecultiveerd door (Mijn)-Woman, probeert een “snoepje” te zijn voor hen.

9a43906187cd6a1d99ff2e47a8e7405c

Dus hier mannen, A-Man-So-What’s filosofie to sexyness, voor zowaar dat ik ze al heb kunnen samenstellen:

  1. Ik zorg ervoor dat ik fris gewassen, geschoren en klein beetje getrimd ben waar het hoort (ik ben wat meer behaard en trots erop – kaal geschoren toestanden ga je bij niet niet zien)
  2. Ik kies een leuke geur uit voor de dames (tja, ik ga zeker dansen – nu speelt het liedje door mijn hoofd “Ik ben sexy als ik dans” – en andere heupbewegingen maken). Met andere woorden mijn olifactische aaibaarheid ligt hoogkom het zeker verifiëren dames.
  3. Ik draag NOOOOOOOIT sokken
  4. Ik toon nooit alleen maar mijn vleeswaren! Oké toegegeven ik ben soms onzeker maar laat die afdeling nu eens een plaatsje zijn waar ik me zeer goed bij voel. Eigenlijk zelfs beter dan de meeste mannen – Sorry (Mijn)-Woman, het is mijn blog dus wat publiciteit mag wel hier hoor ;-).
  5. Ik kies minstens voor een boxer short. Maar ik liet mij al verleiden om eens iets sexy aan te kopen. Bvb een doorkijk boxer short met een bijhorende doorkijk top. En tusen haakjes niets leuker dan in een seksshop met je dame aan je zijde zoiets te passen. Heb zelfs al in de shop gehad dat ik advies moest vragen aan één van de aanwezige dames die zelf aan het shoppen was voor latex pakje voor haarzelf. (maar kwam die winkeldame nu iets te snel terug verdorie!). Maar terug oip punt! Volgens mij zeg je hiermee: dames ik ben een zelfzekere man die weet dat erotiek te maken heeft met spel, inbeelding & verbeelding. Kom mij ontdekken! (Dames, bevestig dit aub onderaan dit blogpostje!
  6. Wil je helemaal voor stoer gaan: wel A-Man doet dit ook soms. Ik heb al een rok gedragen. The scottish way: een zwarte rok met een ketting boost mijn stoerheid niveau maal tien. Maar, you need the attitude to wear this. Geen gemakkelijke die ik als starter heb ondervonden.
  7. Schoenen – en hier ga ik toch wat preken heren. Ik ga niet met blauwe plastiek slippers op een feestje rondlopen. Niets breekt mijn “imago” zo als lelijke slippers. Maar toegegeven voor een man is gepast schoeisel echt een moeilijke! Ik ga typisch voor lederen fijn afgewerkte teenslippers kleur zwart onder je doorkijk boxer. Voor een rok wil ik gaan voor een soort combat shoes. Maar terug, dit is geen makkelijke. Dames input graag – zijn schoenen niet de nationale dames sport???
  8. Moest ik het vergeten hebben, ik draag NOOIT sokken en zeker geen witte sportsokken?.

Denk aan de betere sekse en hun het plezier om jouw lichaam te zien als hun tempel der plezier. Ze zijn het waard. En als je dat niet doet, wel dan is er meer keuze voor A-Man-So-What niet?

So-What I’m a man!

Xxx from A-Man So What

Auteur: A-Man-So-What

Dus, ik ben een 40-jarige hetero man, leuke job, 100-tal collega’s en volle evolutie van een brave huisman sinds 20 jaar naar ervaren swinger in een open relatie. Maar alles is niet altijd rozegeur en manneschijn. Het is de spannendste periode van mijn leven. Ik heb het gevoel dat ik volop leef. Nooit zulke fantastische ervaringen en intensiteit beleefd. Maar met hoogtes komen ook laagtes. Je partner zo hard lief hebben dat je haar de plaats laat om haar eigen erotiek te beleven. Maar dan ook moeten omgaan met de uitdagingen daarvan. M.a.w. leidt je een spannend leven of kies je voor een stabiel leven. Maar soms heb ik ook gewoon zin om iets “gewoons” te vertellen. We zullen wel zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s