Verkeerd begonnen met seks …

’t Is al een tijdje sinds ik hier nog iets heb neergepend. ’t Is niet dat het tussen (Mijn)-Woman en ik “uit” is. Ik ben ook niet omver gereden door één of andere lijnbus of 30-ton vrachtwagen. Neen, ik heb eigenlijk gewoon weinig onzekerheden over het swingen, (mijn)-woman en seks. Dus misschien ben ik verkeerd begonnen met mijn seksblog. Zij had mij ervoor gewaarschuwd wanneer ze mijn blog vond. Een blog en je onderwerp, dat moet je blijven aanzetten tot reflectie en delen. Dus bij deze liefste lezertjes, ik ga mijn blogje wat verder opentrekken dan alleen maar de seks kant van mijn swingend leven. Ik hoop dat het jullie blijft boeien maar uiteindelijk doe ik het voor mezelf. Het is zo’n interessante manier om over zaken door te denken en het duidelijk te krijgen.

Vandaag, desondanks dat ik nog wel wat verhalen te vertellen heb over Eyes Wide Shut parties & scheidingen/verdriet/ontrouw tussen Swingers, wil ik het hebben over Liefde MET hoofdletter L. Het wordt natuurlijk ingegeven, hoe kan het ook anders, door (Mijn)-Woman.

Vóór haar had ik al relaties. Eentje zelfs méér dan 20 jaar. Een relatie dat gekendmerkt werd door zekerheid. Elkaar door en door kennen. Een schema van dingen doen en laten waarvan niet werd afgeweken. Een ganse periode en voor vele vrienden waren de dame in kwestie en ik zogezegd het “ideale” koppel. Stabiliteit totdat het mijn oren uitkwam. Totdat ik niet meer kon leven in het Vlaamse Katholieke Ideaal. Vastgeroest in compromissen waar er maar water bij de wijn werd gedaan totdat er nog slechts water overbleef.

 

Met (Mijn)-Woman is het anders. Subtiel anders maar mogelijks denk ik de sleutel tot een relatie op een heel ander niveau. En hier ben ik heel benieuwd naar jullie insteek!!! Natuurlijk heb ik met (Mijn)-Woman zaken die we samen leuk vinden en stabiliteit. Dat moet je ook hebben. Wat ik nu heel fijn vind, tegenover vroegere relaties, is dat ze mij ook dingen gunt die haar niet aanspreken. Een night on the town met de boys. Tja, in het swingen, gaan vrijen met een andere vrouw of één of ander fantasme/fantasie gaan beleven. Dat op zich is al top.

Maar waar ik denk dat er iets uitzonderlijks in onze band schuilt is dat naast de geborgenheid, het ondersteunen en de fysieke aantrekkingskracht – kortom de romantische invulling – er ook een functionele/intellectuele invulling zit. Zij daagt mij uit. Een beetje als deze blog. We hebben soms andere meningen en zeker andere zienswijzes over zaken. De hare zijn vaak heel doordacht en ze is er niet gemakkelijk vanaf te brengen. Ze zaait bij mij soms onrust. Onzekerheid. Ik zit er namelijk ook vaak middenin als het onderwerp bijvoorbeeld “relaties” is. Maar ik begin in te zien dat het ook als een verrijking kan beschouwd worden. Het maakt mij een completer persoon. Doet mij meer nadenken. Het maakt mij beter.

Maar nadenken & uitdagen over dingen heeft ook nadelen. Er blijft onzekerheid hangen over het feit of ik dat altijd ga interessant vinden of is die vervloekte brave huisvrouw mentaliteit niet meer voor mij? Blijft ideëengoed altijd even fris en kom je niet uiteindelijk tot een soort van status quo – lees stabiliteit? Ik heb allezins zin om het met (Mijn)-Woman verder te blijven ontdekken …

So-What I’m a man!

Xxx from A-Man So What

 

 

Auteur: A-Man-So-What

Dus, ik ben een 40-jarige hetero man, leuke job, 100-tal collega’s en volle evolutie van een brave huisman sinds 20 jaar naar ervaren swinger in een open relatie. Maar alles is niet altijd rozegeur en manneschijn. Het is de spannendste periode van mijn leven. Ik heb het gevoel dat ik volop leef. Nooit zulke fantastische ervaringen en intensiteit beleefd. Maar met hoogtes komen ook laagtes. Je partner zo hard lief hebben dat je haar de plaats laat om haar eigen erotiek te beleven. Maar dan ook moeten omgaan met de uitdagingen daarvan. M.a.w. leidt je een spannend leven of kies je voor een stabiel leven. Maar soms heb ik ook gewoon zin om iets “gewoons” te vertellen. We zullen wel zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s